X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele: Balla Zoltán

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Arcképcsarnok

+ Adatmódosítás + Adatmódosítás
Balla Zoltán

Balla Zoltán

Ügyvezető igazgató, menedzsment szolgáltatások igazgatója CE LAND Management Kft.
Telefon: -
Mobil: +36 30 525 3959
Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Szakmai tapasztalat

Zoltan graduated in 2006 at Szent István University YBL Miklós Faculty of Achitecture and Civil Engineering in Engineering Management, specialized in real estate development. He also studied in Sweden at Halmstad Technical University and took courses at Malmö University in 2005.
He is a recognized expert with over 13 years of experience in the HUN/CEE real estate industry in the fields of Asset Management, both third-party and in-sourced, on Fund- and Portfolio level. Previously worked for Europolis and CA Immo where he was responsible for more than €100m total value assets of office and logistics standing investment portfolios owned by intercompany and third party shareholders, namely Union Investment (UIR), Österreichische Volksbanken-AG (ÖVAG) and European Bank
for Reconstruction and Development (EBRD).

Kapcsolódó cikkek

  • A CE LAND újraindította bérbeadási divízióját 2020. Szeptember 22.

    A CE LAND a folyamatosan változó piaci helyzetre és a növekvő igényekre reagálva bővítette integrált szolgáltatásainak körét, és szeptember 1-jén újraindította bérbeadási divízióját Fábián Zoltán vezetésével.

  • Új szakemberrel erősít a CE LAND 2018. November 22.

    A CE LAND vezetősége örömmel jelenti be, hogy 2018. december 1-jétől egy kiemelkedően tapasztalt ingatlankezelő szakemberrel, Honi Katalinnal bővíti csapatát. Katalin "Head of Property Management" pozícióban, ingatlankezelői csoportunk vezetőjeként csatlakozik ezen szolgáltatásokkal bővülő egységünkhöz.

Szakember kereső
  • NÉV ALAPJÁN

  • BEOSZTÁS

CE LAND Management Kft.

Elérhetőségek

Cím: Budapest 1138 1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park E ép. 3. em.

Kapcsolat: Szirmai Zsuzsanna

Telefon: +36 30 937 7780

Weboldal: www.celand.hu

További munkatársak

Balla Zoltán

Ügyvezető igazgató, menedzsment szolgáltatások igazgatója

Kovács Balázs

Leasing and Acquisition Manager

Vattay Csilla

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC