X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele: Dr. Schrancz Mihály

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Arcképcsarnok

+ Adatmódosítás + Adatmódosítás
Dr. Schrancz Mihály

Dr. Schrancz Mihály

ügyvezető igazgató Property Market Kft.
Telefon: +36 1 241 0100
Mobil: -
Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Szakmai tapasztalat

A Property Market 2015-ös alapításától kezdve fejlesztési igazgatóként a menedzsment tagja, 2020 májusától pedig mint ügyvezető igazgató felel a vállalat projektjeiért. Hivatásának tekinti, hogy olyan projekteket hozzon létre, melyek magas minőséget és kiemelkedő hozzáadott értéket képviselnek.

Nemzetközi téren szerzett több mint 15 éves tapasztalatát többek között az egyik legnagyobb európai fejlesztő cégnél, a frankfurti központú Hochtief AG-nál szerezte, valamint közel 3 évig az ECE ingatlanfejlesztő szakértői csapatát erősítette. Pályája elején építészként dolgozott Pécsett és Barcelonában is. Nemzetközi és hazai beruházások mellett olyan komplex, kihívásokkal teli projektekben is adódott lehetősége részt venni, melyeknél műemlékvédelmi épületek átalakítása és renoválása került a fókuszba.

Építészetből doktorált, a Budapesti Műszaki Egyetem óraadó tanárja volt 7 éven át. Emellett a Magyar BIM Szövetség alapító tagja, HuGBC elnökségi pozíciót töltött be több éven keresztül.

Kapcsolódó irodaházak

Kapcsolódó cikkek

  • Idén erre számítanak a magyar ingatlanpiac meghatározó vállalatai 2021. Január 14.

    A realista.hu már évek óta összegyűjti a legjelentősebb hazai ingatlanpiaci szereplők véleményét, hogy mire számítanak az idei évben, milyen trendek erősödhetnek meg. Úgy tűnik, hogy a járvány még erőteljesen befolyásolja 2021 első néhány hónapját, azonban a második félévben már ismét növekedéssel számolhatunk. Lássuk az előrejelzések második részét!

  • Hullámhegyek és mélypontok. Így látták az ingatlanpiaci szakértők a tavalyi évet 2021. Január 04.

    A realista.hu rendszeresen készít interjút a kereskedelmiingatlan-piac neves szakértőivel, hogy folyamatosan látleletet adjon a szektor aktuális állapotáról. A tavalyi esztendőt is jól nyomon követhetjük, ha a januártól decemberig tartó időszakban kiemeljük a beszélgetőpartnereink legfontosabb gondolatait.

Szakember kereső
  • NÉV ALAPJÁN

  • BEOSZTÁS

Property Market Kft.

Elérhetőségek

Cím:

Kapcsolat: nincs megadva

Telefon: nincs megadva

Weboldal: nincs megadva

További munkatársak

Dr. Schrancz Mihály

ügyvezető igazgató

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC