X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele: Göbölyös Kristóf

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Arcképcsarnok

+ Adatmódosítás + Adatmódosítás
Göbölyös Kristóf

Göbölyös Kristóf

belsőépítész vezető tervező BÉ 01 Art Front Hungary Kft
Telefon: +36 20 9790275
Mobil: -
Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Szakmai tapasztalat

Bútortervező, műbútorasztalos és bútorrestaurátor végzettséget szerzett 1987-ben a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában, majd 1992-ben az akkori Magyar Iparművészeti Főiskola (ma MOME) építész szakán belsőépítész-bútortervező-, majd 1995-ben a főiskola Mesterképző Intézetében környezeti formatervező egyetemi diplomát kapott. 1990-95 között magántervező, majd 1997-ben másodmagával megalapította az Art Front Építész-belsőépítész Műterem Kft-t amelynek vezető tervezője 2009-ig. Ekkor új műtermet hoz létre ArtFront Hungary Kft. néven amelynek keretein belül építészeti és belsőépítészeti tervezést folytat.
Középületek, intézmények és vállalati irodák tervezése mellett foglalkozik családi házak, villák és magánlakások belsőépítészeti kialakításával. A MAOE tagja, 2011-től a MÉK Belsőépítész tagozatának vezetőségi tagja, 2014-től a MABE tagja.

Díjak és szakmai elismerések:
1994|Formica Országos tárgy tervezési pályázat II. díja.,
1994|Euroleasing Kft. székház pályázatának II. díja (mt.Borsos Írisz,Kovács Csabal).,
2000|Well Reklámügynökség irodaház-pályázat I. díjazott (mt.Szentpéteri András).,
2011|Magyar Építész Kamara standja – innovatív különdíj Construma (mt.Medveczky Kazimir, Mikics András, Szenes István),
2011|Otp Bank Nyrt. fiókhálózat arculati fejlesztése – pályázat I. díj (tt.Koch József, Bakó Attila, Horváth Margit,Tallián Anikó), 2012|“TERMÉSZETES KŐ AZ ÉPÍTÉSZETBEN – 2012″ díj (Villaépület, Dél Magyarország (tt.Kovács Csaba,Ásztai Bálint,Tallián Anikó),
2012|A bulgáriai BUILDING OF THE YEAR 2012 - díj – vállalati és adminisztratív épületek kategoria győztese (DSK Bank head office building | mt. Cseh Kálmán),
2012|A Média Építészeti Díja 2012, közönségszavazásának nyertese | családi ház Budapest agglomerációjában (mt. Csizmadia Anikó),
2012|ÉV LAKÓHÁZA DÍJ 2012 | Vendégház, Pécs (tt.Kovács Csaba, Ásztai Bálint,Tallián Anikó),
2012|PRO ARCHITECTURA DÍJ 2012. | Dél-magyarországi villaépület és vendégház (tt.Kovács Csaba,Ásztai Bálint,Tallián Anikó)

Kapcsolódó cikkek

Szakember kereső
  • NÉV ALAPJÁN

  • BEOSZTÁS

Art Front Hungary Kft

Elérhetőségek

Cím: Budapest 1024 Kis Rókus utca 39/a

Kapcsolat: Göbölyös Kristóf

Telefon: +36209790275

Weboldal: www.artfronthungary.hu

További munkatársak

Göbölyös Kristóf

belsőépítész vezető tervező BÉ 01

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC