X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele: Sermer Dániel

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Arcképcsarnok

+ Adatmódosítás + Adatmódosítás
Sermer Dániel

Sermer Dániel

leasing director GAMMA Properties Kft.
Telefon: +36 1 382 7560
Mobil: -
Kapcsolatfelvétel Kapcsolatfelvétel

Szakmai tapasztalat

Dániel has 10 years of experience on the real estate market, out of which he spent more than six years at an agency (JLL). In the recent years he works in the property development, asset management sector. During the last years his responsibility included the leasing activity of nearly 120.000 sqm and under his direction the ratio of the unleased areas dropped to 6%. He has excellent professional connections with numerous international real estate agencies and also maintains good relations with smaller, independent Hungarian ones.

Kapcsolódó irodaházak

Kapcsolódó cikkek

  • Új tag az IVG csapatában 2012. Január 24.

    Új munkatárs csatlakozott az IVG Hungary Kft.-hez: Sermer Dániel 2012 januárjától az IVG bérbeadásért felelős csapatát erősíti.

  • A kereslet diktál 2008. Március 12.

    2007 év végén kezdődött a III.-V. fázis építése, így újabb 14.000 m2 irodaterület várja a bérlőket 2009. júliusától. Az új és a már meglévő fázisokkal együtt az IP West irodakomplexum mintegy 30.000 m2 irodaterületet kínál majd a bérlők számára

Szakember kereső
  • NÉV ALAPJÁN

  • BEOSZTÁS

GAMMA Properties Kft.

Elérhetőségek

Cím: Budapest 1093 Közraktár utca 30

Kapcsolat: Sermer Dániel

Telefon: +36 1 382 7560

Weboldal: www.gamma-am.hu

További munkatársak

Sermer Dániel

leasing director

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC