X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Az Immochan új névvel és új célokkal folytatja

2018. Július 19. Urbanisztika
Az Immochan új nevet kapott: Ceetrus. Az átalakulás szimbólumaként, amelyet a vállalat két évvel ezelőtt indított el, az új név testesíti meg azt a fejlődést, amely során a kereskedelmi ingatlancég többfunkciós ingatlanfejlesztővé válik. „With citizens for citizens.” Azaz a Ceetrus párbeszédet folytat az érintett területekkel annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, élő városi tereket és azokban pozitív hatásokat teremtsen.

A világszerte 393 bevásárlóközponttal rendelkező Ceetrus ezentúl a polgárokkal és a városokkal szoros együttműködésben végzi fejlesztéseit, amely során a lakóterületeket összekapcsolja a kiskereskedelemmel, a lakásépítéssel, az irodákkal és a városi infrastruktúrával. A Ceetrus küldetése, hogy fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával társadalmi kapcsolatokat alakítson ki, ami élénkítőleg hat a holnap városára.

A vállalat új, a munkavállalók által támogatott jövőképe

A városok és azok vonzáskörzetei átalakulnak és újjászerveződnek az újgenerációs épületek körül, hogy megfeleljenek az városlakók jelenlegi életstílusának. Hogy ezt az átalakulást figyelembe vehesse, a Ceetrus két éve globális párbeszédet indított el a jövőbeli modelljéről valamennyi alkalmazottjának és kulcsfontosságú partnerének bevonásával. Így született meg a Vision 2030. Ez a jövőkép fogalmazza meg a Ceetrus küldetését: összeköttetést létesíteni a lakosok között fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával. Ettől az új elképzeléstől vezérelve a Ceetrus kereskedelmi ingatlancégből valódi globális ingatlanvállalattá alakul át. A lakosok és az egyes városok egyedi szükségleteinek mindenre kiterjedő megválaszolásához a vállalat fejlesztő-beruházó tevékenységét tovább fejleszti, mint területkezelő, befektető és innovátor.

A kereskedelmi ingatlanok terén meghatározó nemzetközi szereplővé válva a Ceetrus a városok és a fejlesztési területek szolgálatába áll, hogy létrehozza és élénkítse a lakások, irodák, szállodák, óvodák, jelentősebb városi infrastruktúrafejlesztések, valamint a szabadidős, kulturális és egészségügyi központok körül szervezett többfunkciós helyeket.

Az új név célja a vállalat új tevékenységeinek bemutatása

A cég történetében nyitott új fejezet és az ambíciók hosszú távú támogatása tette szükségessé a névváltoztatást. A kívánt változástól vezérelve a munkavállalók is részt vettek az Immochan új nevének – Ceetrus - megalkotási folyamatában Ez az új márka jól tükrözi a cég új identitását mint globális városi szereplő. Bár még mindig büszke a kiskereskedelmi gyökereire, a Ceetrus már a holnap városára összpontosít. A név ötvözi a következő szavakat: a „várost” (city), amely az ő játéktere; a „meglátást” (see), ami az állampolgárok igényeinek figyelembevételét és azt a képességet jelenti, hogy képesek ezeket megválaszolni; valamint a „bizalmat” (trust), mivel a bizalom és megbízhatóság az, amellyel mindez működik; illetve minket („us”) mindannyiunkat ebben az egész folyamatban. A "With citizens for citizens” egy olyan márka szlogenje, amely együttműködik az állampolgárokkal az állampolgárok szolgálatában, akik: a munkavállalók, a lakosok, a vállalatok, a közösségek, a partnerek…

Benoît Lheureux-nek, a Ceetrus ügyvezető igazgatójának gondolatai: „Büszke vagyok az új márkára, mert kiválóan meghatároz minket, és kifejezi törekvéseinket. De legfőképpen azért, mert együtt terveztük meg a munkatársainkkal. Az ő akaraterejük és energiájuk visszatükröződése mindez. Emellett megint csak érzékelteti az összetartozásunkat és azt a képességünket, hogy együtt építsük a cég jövőjét a területek javára. Ma új fejezetet nyitottunk, új kihívásokat tártunk fel a holnap városának fejlesztéséhez. Kihívásokat, amelyekkel együttesen és hosszú ideig készek vagyunk szembenézni!”

Ambiciózus projektek megvalósítása az új jövőképpel összhangban

A cég átalakulása olyan projekteket hívott életre, amelyek az új identitást támasztják alá. A Ceetrus szoros partneri együttműködésben a terület többi szereplőjével, közösen hoz létre olyan globális városi megoldásokat, amelyeket a lakóingatlanokkal, az irodákkal, a szabadidőközpontokkal, a kultúrával és a szolgáltatásokkal kacsol össze:

- Romaniában az új Coresi negyed a teljes program 3 000 lakásából az első 400 lakóegység átadásával nyerte el formáját. A Coresi Avantgarden lakópark a legnagyobb romániai város rehabilitációs projekthez kapcsolódik. Az elmúlt három évben már megvalósult 40 000 m² irodai komplexum és 60 000 m² bevásárló- és szabadidőközpont.

- Spanyolország, Vigo: országos jelentőségű vasútállomás építése. A város szívében 125 000 m 2 alapterületen kereskedelmi és szolgáltató egységek pezsdítik fel az életet.

- Luxembourg, Cloche d’Or: vegyes tevékenység (bevásárlóközpont, lakóház, egészségügyi központ és szolgáltatási központ létesítése) La Cloche d'Or új kerületében.

- France, Saint-André-lez-Lille: lakó- és iroda negyed fejlesztése Lille metropolisz szívében.

Ezzel egyidejűleg a Ceetrus arra is törekszik, hogy a birtokában lévő bevásárlóközpontok vonzerejét olyan új funkciók hozzáadásával növelje, amelyek valódi eleven és innovatív életterekké varázsolják őket:

- Franciaország, Lyon Saint Priest: a központ kibővítése kereskedelmi, kulturális és szabadidős hely kialakítása céljából, elymég egy városi gazdálkodási projekttel is kiegészült.

- Olaszország: Mestre és Fano központok felújítása és bővítése az „Emotional Food” nevű innovatív elképzelés alapján.

- Franciaország (2017): 8 000 résztvevő a „Leendő Felfedezők" nevű akció 18 központjában.

- Nemzetközi pályázati felhívás: a „Beyond Retail Challenge’ (Kiskereskedelemi Kihíváson túl) 258 regisztrált startup-pal, az innovatív megoldások feltárása és az ügyféltapasztalatok bővítése érdekében.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Az Immochan új névvel és új célokkal folytatja

Az Immochan új nevet kapott: Ceetrus. Az átalakulás szimbólumaként, amelyet a vállalat két évvel ezelőtt indított el, az új név testesíti meg azt a fejlődést, amely során a kereskedelmi ingatlancég többfunkciós ingatlanfejlesztővé válik. „With citizens for citizens.” Azaz a Ceetrus párbeszédet folytat az érintett területekkel annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, élő városi tereket és azokban pozitív hatásokat teremtsen.

A világszerte 393 bevásárlóközponttal rendelkező Ceetrus ezentúl a polgárokkal és a városokkal szoros együttműködésben végzi fejlesztéseit, amely során a lakóterületeket összekapcsolja a kiskereskedelemmel, a lakásépítéssel, az irodákkal és a városi infrastruktúrával. A Ceetrus küldetése, hogy fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával társadalmi kapcsolatokat alakítson ki, ami élénkítőleg hat a holnap városára.

A vállalat új, a munkavállalók által támogatott jövőképe

A városok és azok vonzáskörzetei átalakulnak és újjászerveződnek az újgenerációs épületek körül, hogy megfeleljenek az városlakók jelenlegi életstílusának. Hogy ezt az átalakulást figyelembe vehesse, a Ceetrus két éve globális párbeszédet indított el a jövőbeli modelljéről valamennyi alkalmazottjának és kulcsfontosságú partnerének bevonásával. Így született meg a Vision 2030. Ez a jövőkép fogalmazza meg a Ceetrus küldetését: összeköttetést létesíteni a lakosok között fenntartható, életteli terek és „okos”megoldások létrehozásával. Ettől az új elképzeléstől vezérelve a Ceetrus kereskedelmi ingatlancégből valódi globális ingatlanvállalattá alakul át. A lakosok és az egyes városok egyedi szükségleteinek mindenre kiterjedő megválaszolásához a vállalat fejlesztő-beruházó tevékenységét tovább fejleszti, mint területkezelő, befektető és innovátor.

A kereskedelmi ingatlanok terén meghatározó nemzetközi szereplővé válva a Ceetrus a városok és a fejlesztési területek szolgálatába áll, hogy létrehozza és élénkítse a lakások, irodák, szállodák, óvodák, jelentősebb városi infrastruktúrafejlesztések, valamint a szabadidős, kulturális és egészségügyi központok körül szervezett többfunkciós helyeket.

Az új név célja a vállalat új tevékenységeinek bemutatása

A cég történetében nyitott új fejezet és az ambíciók hosszú távú támogatása tette szükségessé a névváltoztatást. A kívánt változástól vezérelve a munkavállalók is részt vettek az Immochan új nevének – Ceetrus - megalkotási folyamatában Ez az új márka jól tükrözi a cég új identitását mint globális városi szereplő. Bár még mindig büszke a kiskereskedelmi gyökereire, a Ceetrus már a holnap városára összpontosít. A név ötvözi a következő szavakat: a „várost” (city), amely az ő játéktere; a „meglátást” (see), ami az állampolgárok igényeinek figyelembevételét és azt a képességet jelenti, hogy képesek ezeket megválaszolni; valamint a „bizalmat” (trust), mivel a bizalom és megbízhatóság az, amellyel mindez működik; illetve minket („us”) mindannyiunkat ebben az egész folyamatban. A "With citizens for citizens” egy olyan márka szlogenje, amely együttműködik az állampolgárokkal az állampolgárok szolgálatában, akik: a munkavállalók, a lakosok, a vállalatok, a közösségek, a partnerek…

Benoît Lheureux-nek, a Ceetrus ügyvezető igazgatójának gondolatai: „Büszke vagyok az új márkára, mert kiválóan meghatároz minket, és kifejezi törekvéseinket. De legfőképpen azért, mert együtt terveztük meg a munkatársainkkal. Az ő akaraterejük és energiájuk visszatükröződése mindez. Emellett megint csak érzékelteti az összetartozásunkat és azt a képességünket, hogy együtt építsük a cég jövőjét a területek javára. Ma új fejezetet nyitottunk, új kihívásokat tártunk fel a holnap városának fejlesztéséhez. Kihívásokat, amelyekkel együttesen és hosszú ideig készek vagyunk szembenézni!”

Ambiciózus projektek megvalósítása az új jövőképpel összhangban

A cég átalakulása olyan projekteket hívott életre, amelyek az új identitást támasztják alá. A Ceetrus szoros partneri együttműködésben a terület többi szereplőjével, közösen hoz létre olyan globális városi megoldásokat, amelyeket a lakóingatlanokkal, az irodákkal, a szabadidőközpontokkal, a kultúrával és a szolgáltatásokkal kacsol össze:

- Romaniában az új Coresi negyed a teljes program 3 000 lakásából az első 400 lakóegység átadásával nyerte el formáját. A Coresi Avantgarden lakópark a legnagyobb romániai város rehabilitációs projekthez kapcsolódik. Az elmúlt három évben már megvalósult 40 000 m² irodai komplexum és 60 000 m² bevásárló- és szabadidőközpont.

- Spanyolország, Vigo: országos jelentőségű vasútállomás építése. A város szívében 125 000 m 2 alapterületen kereskedelmi és szolgáltató egységek pezsdítik fel az életet.

- Luxembourg, Cloche d’Or: vegyes tevékenység (bevásárlóközpont, lakóház, egészségügyi központ és szolgáltatási központ létesítése) La Cloche d'Or új kerületében.

- France, Saint-André-lez-Lille: lakó- és iroda negyed fejlesztése Lille metropolisz szívében.

Ezzel egyidejűleg a Ceetrus arra is törekszik, hogy a birtokában lévő bevásárlóközpontok vonzerejét olyan új funkciók hozzáadásával növelje, amelyek valódi eleven és innovatív életterekké varázsolják őket:

- Franciaország, Lyon Saint Priest: a központ kibővítése kereskedelmi, kulturális és szabadidős hely kialakítása céljából, elymég egy városi gazdálkodási projekttel is kiegészült.

- Olaszország: Mestre és Fano központok felújítása és bővítése az „Emotional Food” nevű innovatív elképzelés alapján.

- Franciaország (2017): 8 000 résztvevő a „Leendő Felfedezők" nevű akció 18 központjában.

- Nemzetközi pályázati felhívás: a „Beyond Retail Challenge’ (Kiskereskedelemi Kihíváson túl) 258 regisztrált startup-pal, az innovatív megoldások feltárása és az ügyféltapasztalatok bővítése érdekében.

Média forrás: nincs megadva

Tetszett a cikk? Itt megoszthatja!

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC