X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

CSRPiac 2015

Kiállítás Időpont: 2015. Március 18. - 2015. Június 04.
A KÖVET Egyesület 2015-ben negyedik alkalommal rendezi meg az Európa több országában évek óta nagy népszerűségnek örvendő CSR Piac kiállítást. A CSR Piac a CSR Europe által 2005-ben útjára indított ke

A legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A piactér standokból épül fel, ahol a kiállító vállalatok bemutatják a CSR területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásaikat, megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Az egész napos kiállítást neves szakemberek előadásai és szakmai workshopok színesítik.

Magyarország kormánya a Nemzeti CSR Cselekvési Tervben nagy hangsúlyt fektet a felelős foglalkoztatásra, valamint a kis- és középvállalkozások szerepére. Ezzel összhangban a CSR Piac eddig megszokott kategóriái mellett 2015-ben kiemelten kezeljük a munkavállalókra vonatkozó felelős programokat, valamint a kis- és középvállalkozásokat.

A pályázat menete
- A szándéknyilatkozat beküldésének határideje: 2015. február 11.
- A pályázat beküldésének határideje: 2015. március 18.
- A CSR Piac 2015 kiállítás időpontja: 2015. június 4.

Részvételi díj
A pályázat benyújtásával a pályázók vállalják, hogy amennyiben a szakmai zsűri a megoldásukat a 2015. június 4-i kiállításon bemutatandók közé választja, kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és az alábbi díjszabás szerint kiállítási díjat fizetnek.

Kiállítási díjak:
Nagyvállalatok számára (250 fő feletti alkalmazotti létszám):
300 000 Ft + ÁFA

Középvállalatok számára (51-250 fő alkalmazotti létszámig):
80 000 Ft + ÁFA

Mikro- és kisvállalkozás (1-50 fő alkalmazotti létszámig):
25 000 Ft + ÁFA

A KÖVET Egyesület tagvállalatai számára a fenti kiállítási díjakból 30 % kedvezményt biztosítunk, a korábbi CSR Piacokon kiállítók számára pedig 20 % kedvezményt adunk.

Pályázati kategóriák
A pályázaton bármely hazai vállalat vagy szervezet részt vehet. A CSR Piac megszokott kategóriái – a ’Legkiválóbb CSR Megoldás’ és a ’Valóban Felelős Vállalat’ – mellett idén a felelős foglakoztatás jegyében kis- és nagyvállalati kategóriában a ’Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás’ kategóriában is lehet pályázni.
Mivel bátorítani szeretnénk a kis- és középvállalkozásokat, hogy példaértékű, de sokszor rejtve maradt CSR megoldásaikat mutassák be, a legjobb kisvállalati pályázatot ’Kisvállalati Különdíjjal’ jutalmazzuk. Környezetvédelem témakörben átadjuk a ’Környezettudatos Vállalatirányítás Különdíjat’.

További információ

A pályázatra való jelentkezéshez szükséges dokumentációt, valamint a részletes pályázati felhívást a KÖVET Egyesület weboldalán találja.

További információk: http://www.kovet.hu/rendezvenyek/csr-piac-2015/view/application

Tetszett a rendezvény? Itt megoszthatja!

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC