X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Fenntartható épületüzemeltetés képzés

Időpont: 2015. Február 24. - 2015. Február 24.
Márfi József, a HuGBC alapító tagja február 24-én egész napos kurzust tart, a World GBC Európai Régiós Szervezetének ajánlásával.

Nemcsak az építés, az üzemeltetés terén is elengedhetetlen a fenntartható szemlélet. Márfi József, a HuGBC alapító tagja február 24-én Sustainable Real Estate Management címmel egész napos kurzus során osztja meg a hallgatósággal az ezzel kapcsolatos legfrissebb ismeretanyagot. Az angol nyelvű képzés része a World GBC Európai Régiós Szervezete által kidolgozott oktatási programnak.  

Az interaktív workshop programját európai szakemberekből álló nemzetközi szakértői csapat dolgozta ki, célcsoportját pedig az ingatlan-, tervezői és kivitelezői szakmában dolgozók alkotják. A kurzus a hagyományos ingatlan-üzemeltetői gyakorlatra építve kínál fenntartható stratégiákat, és megismertet a legújabb technológiákkal és az életciklus-szemléletű üzemeltetéssel is. A tudnivalókat megvalósult példák bemutatásával illusztrálja, amelyek között egyaránt található új építésű és felújított ingatlan.

Az előadóról:  Márfi József LEED AP, a Turner Construction fenntarthatósági igazgatója, a California State University adjunktusa, a HuGBC alapító tagja. Az építészmérnök végzettségű szakember több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kivitelezés és üzemeltetés terén.

Részvételi díj:
20.000- Ft + Áfa és
15.000- Ft + Áfa HuGBC és RICS tagoknak

A kurzus létszáma maximum 30 fő!

Időpont: 2015. február. 24.

Helyszín: Siemens előadóterem, 1143 Budapest, Gizella u. 51-57.

További részletek itt.

További információk: http://www.hugbc.hu/hirek/fenntarthato-epuletuzemeltetes-kepzes/2953?lang=hu

Tetszett a rendezvény? Itt megoszthatja!

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC