X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Gazdag Gazda Webkonferencia

Konferencia Időpont: 2015. Január 21. - 2015. Január 22.
A mezőgazdaságban még ismeretlen, videó-konferencián vehetnek részt a magyar gazdák és agrárszereplők 2015. január 21-én és 22-én.

HELYSZÍN
Virtuális tér, az Ön irodája, otthona és a mi irodánk az internet segítségével összekötve. Egy kattintás és Ön részese lehet egy különleges tanulási élménynek. Hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a konferenciát, egyik alkalommal délelőtt, másik alkalommal délután tartjuk.

PROGRAMOK
Fókuszban egy ingyenes agrár weboldal létrehozása, és ismertségének növelése online marketing eszközökkel. A konferencián Ön hiánypótló és korszerű tudást kap egy weboldal elkészítéséről és az online marketing fortélyairól, a legtöbbek számára még ismeretlen megoldásairól.

A 2,5 órában csupán internet segítségével, saját otthonából, irodájából tanulhat szakértő előadóktól a következő témakörökben:

Marketing a cégem szolgálatában!
Az internet révén alapvetően változott meg az ügyfelek és a cégek kapcsolata: most már nem csak az üzletekben, vagy a hagyományos hirdetési felületeken találkozik az eladó és a vevő, hanem a világhálón keresztül is ezernyi kapcsolódási ponton. A webkonferencia első felében azt mutatjuk meg, mit eredményez ez és hogyan lehet ebből profitálni. Az előadás témái:
- Hogyan kössük össze a hagyományos és az online értékesítést?
- Milyen online marketing eszközöket használjunk az agráriumban?
- Mire való és hogyan használjuk honlapunkat a sikeres értékesítésben, mi az a keresőoptimalizálás, a linképítés, hogyan szerezzünk hírlevél feliratkozókat, milyen tartalmat írjunk a honlapra, és a hírlevelekbe?
- Mi az a közösségi média? A vicces tartalmak megosztásán túl hogyan tudjuk használni a Facebookot üzleti célokra?
- Mi a versenytárs szerepe az Ön sikerében, miért és hogyan kell odafigyelni a versenytárs munkájára?

Előadók: 
Bóné Tímea, tulajdonos, Magro.hu mezőgazdasági piactér
Németh István, ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér


A hatékony online megjelenés alapjai
Az időnk egyre nagyobb részét töltjük online – laptopon, tableten, mobilon. Ennek legnagyobb részében kommunikálunk; kapcsolatot tartunk ismerőseinkkel, barátainkkal. De hogyan jelenjünk meg úgy a világhálón, hogy el is tudjuk adni a termékünket? Az előadás ebben nyújt segítséget, azonnal megvalósítható eszközökkel, és tudnivalókkal.
- Hogyan tudunk felépíteni egy weboldalt, mire van szükségünk a kialakításához? A domain név és a tárhely szerepe.
- Milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy egy egyszerű, de minőségi honlapot készítsünk?
- Tippek, Milyen legyen a weboldalam, hogy üzleti céljaimat is szolgálja? Hogyan kerüljek be a Google keresőbe? Milyen a jó keresőoptimalizálás?
- Gyakorlati tanácsok, és példák a honlap hatékony és egyszerű működtetésére.
- Milyen a jó tartalom, a folyamatos tartalom kezelés szerepe.

Előadó: 
Verebélyi Gábor, projekt vezető, AB Holding Kft.

Bővebb információért kattintson IDE.

További információk: http://www.magro.hu/webkonferencia/

Tetszett a rendezvény? Itt megoszthatja!

iroda.hu V. Díjátadó Gála Irodablog.hu - Munka. Stílus. Design. theBAR by iroda.hu Ingatlan évkönyv 2014-2015

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC