X

Hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel napi hírfigyelőnkre, hogy első kézből értesülhessen a legfontosabb hírekről, eseményekről.

Aki lemarad, az kimarad!

Napi hírfigyelő feliratkozás

Érdekli az ingatlanpiac? Iratkozzon fel naponta megjelenő hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a piac híreiről, eseményeiről. Kérjük töltsön ki minden mezőt a sikeres feliratkozáshoz.

 

Ön szerint másnak is érdekes lehet ez a cikk?

Töltse ki az űrlapot, és küldje el e-mailben!

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a rendezvény?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Regisztráció az Arcképcsarnokba

Szerepelni szeretne az ingatlanpiaci Arcképcsarnokban? Küldje el regisztrációs kérelmét az alábbi adatlap kitöltésével. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatmódosítás

Szeretné az itt található adatokat módosítani? Kérjük írjon üzenetet munkatársunknak, aki elvégzi a kért módosításokat.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel a kapcsolatot vele:

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy naponta hírlevelet küldjünk neked a legfontosabb ingatlanpiaci hírekről, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Balogh László
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.

Média forrás: nincs megadva
A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Piacbővítés exporttal

Időpont: 2015. Január 22. - 2015. Január 22.
A hazai kkv-k exportlehetőségei Európában és a távoli piacokon

Az új külügyi és külgazdasági kormányzat nagy hangsúlyt fektet a hazai kkv-k exporttevékenységének bővítésére, finanszírozására. Ennek érdekében exportösztönzési és tanácsadási segítséggel, valamint helyi kereskedelmi  szolgáltatásokkal ösztönzi a kkv-kat a piacnyitásra, a kinti piacokon megjelenésre. Európa a legfontosabb exportirány, ám a távoli piacok még messze nincsenek felfedezve, s ott jelentős esélyei vannak a hazai kkv-k-nak termékeik, speciális szolgáltatásaik eladására. A külpiaci megjelenés megkönnyítésére jelentős intézményi és üzleti segítség van itthon és a célországokban is.

Hová menjünk, kitől kapunk segítséget, milyen finanszírozási és tanácsadási segítségek léteznek, s hol, milyen keresletre számíthatunk?

Az új exportsegítő infrastruktúráról, az egyes intézmények kompetenciájáról, a célországok piaci környezetéről, az exportfinanszírozásról, a kereskedőházak szolgáltatásairól és az üzleti gyakorlatról kompetens, szakértő előadók nyújtanak konzultációval egybekötött tájékoztatást.

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, 1. ker. Krisztina körút 99.

Időpont: 2015. január 22. 10.00−16.00

Támogatja: BKIK XXVIII. Osztály

Regisztrálok a rendezvényre

A konferencia témái:

1. Relációk: Európai Unió és keleti nyitás. Melyik és miért fontos? A kormányzat kkv-exportösztönzési politikája. jelentős exportbővítési lehetőség a távoli piacokon, Továbbra is meghatározó exportirány az Európai Unió.
Előadó:  dr. Szabó László miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM). (Felkérés alatt.)

2. Milyen szereposztásban  és milyen segítség várható a kkv-k exportesélyeinek erősítése érdekében a Nemzetgazdasági Minisztériumtól. Közvetett exportálás esélyeinek növelése. Ajánlott relációk hazai kkv-k számára.
Előadó: Glattfelder Béla külgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).(Felkérés alatt.)

3. Kereskedőházak világszerte. Hálózat a hazai kkv-k külpiaci sikereinek elősegítésére. Milyen segítséget nyújtanak a kereskedőházak, hol működnek, s hol nyitnak ki a közeljövőben?
Előadó: dr. Kerekes György vezérigazgató,  Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) (Felkérés alatt.)

4. Új támogatott exportfinanszírozási hitelek és hitelbiztosítások. Kedvező pénzügyi segítség a közvetlen és közvetett exporthoz.
Előadó: Magyar Export−Import Bank Zrt. (Felkérés alatt.)

5. Relációk és esélyek.
− FÁK-országok. (Kovács József, a BKIK FÁK Osztály elnöke)
− Távol-Kelet (MNKH előadója felkérés alatt)
− Latin-Amerika (Csontos Csaba, a BKIK Latin-Amerikai Osztály elnöke)
− Közel-Kelet (BKIK Közel-Keleti Szakmai Osztálya)
− India (MNKN előadó felkérés alatt)
− Észak-Amerika (MNKH előadó felkérés alatt)
− Európai Unió (NGM előadó felkérés alatt)

6. Hasznos tanácsok a külpiacokat ismerő vállalkozásoktól.  (Fókuszban: Távol-Kelet, FÁK-országok, Közel-Kelet, BRIC-országok, Európai Unió)

Interaktív Fórum
A Fórum szakértői (5 fő) felkérés alatt.

7. Üzleti Kézfogó
A résztvevők bemutatkozása üzleti célú kapcsolatépítés szándékával. Szervezett networking (névjegycserével és kézfogással).

A kávé- és ebédszünetekben személyes konzultáció az előadókkal.

Bővebb információk ITT olvashatók.

 

További információk: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/piacbovites-exporttal-2/

Tetszett a rendezvény? Itt megoszthatja!

PARTNEREINK

MBSZ IMEDIA - Médiafigyelő Médiafigyelés MTI Brand Trend HuGBC