A CBRE sikeresen üzemeltet hazai bevásárlóközpontokat

Kereskedelmi 2018-11-21

Kákosy Zsolt, MBA, MRICS a CBRE Magyarország ingatlanvagyon-kezelési igazgatója a kereskedelem érdekében végzett kimagasló tevékenységért járó Klauzál Gábor Elismerő Oklevelet vett át az Európai Kereskedelem Napján. Az elismerés nemcsak a szakembernek, de az üzemeltetési üzletág minden munkatársának jár, akik 4 év alatt piacvezetővé tették a CBRE-t.

A Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) minden évben jelöl egy, a kereskedelem fejlesztéséért dolgozó szakembert, akit érdemesnek tart arra, hogy a kereskedelem érdekében végzett kimagasló tevékenységért járó Klauzál Gábor Elismerő Oklevél birtokosa legyen. Az idei évben az MBSZ Kákosy Zsoltot, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési igazgatóját jelölte. Az oklevelet Palkovics László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője adományozta.

„Kákosy Zsolt sok-sok éve dolgozik azon, hogy a kiskereskedelmi ingatlanok megfelelő színvonalon szolgálják ki a vásárlókat. Szakértelmére és pozitív hozzáállására a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége mindig számíthat, számos fórumon képviselte a szakmát. Az elmúlt években több esetben ő személyesen, illetve az általa vezetett CBRE-részleg, a bevásárlóközpont-iparágat jelentős mértékben meghatározó programban részt vett, melyek az MBSZ szakma érdekképviseleti tevékenységét is pozitívan befolyásolták.” – nyilatkozta a jelölés kapcsán Balatoni Judit, a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetségének főtitkára.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a kiskereskedelem meghatározó szakmai szervezete engem jelölt az oklevélre. Az elismerés valójában nemcsak nekem, de a CBRE teljes ingatlanvagyon-kezelési részlegét illeti, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy az általunk kezelt bevásárlóközpontok és más kereskedelmi ingatlanok hatékonyan és ügyfélbarát módon működjenek. Amikor négy évvel ezelőtt elindítottuk ezt az üzletágat, csak reméltük, hogy ilyen sikereink lesznek: 2018-ban már több, mint 200 ezer négyzetméternyi kiskereskedelmi ingatlant kezelünk és ezzel a nem saját kezelésű ingatlanok üzemeltetési piacán piacvezetők lettünk Magyarországon.” – tette hozzá Kákosy Zsolt, MBA, MRICS a CBRE ingatlanvagyon-kezelési igazgatója.

Partnereink