A CTP kedvező bérleti konstrukcióval segíti ügyfeleit

Kereskedelmi 2020-03-25

A CTP a teljes régióban lehetőséget biztosít a CTPark hálózat ügyfeleinek, hogy a piaci normáktól eltérően, rövid távú bérleti futamidőkkel is béreljenek területeket. Az intézkedést a COVID-19 és a világjárvány keltette aggodalmak hatására, a kiskereskedelmi szektor ellátási láncában fellépő rendkívüli intézkedésekre reagálva hozta meg.

A koronavírus következtében fellépő megnövekedett vásárlási aktivitás, és a fogyasztók felhalmozási tevékenysége rendkívül nagy terhet ró a kereskedelemi cégekre. Így a régió összes országában – köztük Magyarországon is – a jelenlegi piaci normának számító minimum 5 éves bérlési időtartamtól eltérően, a CTP most rövidebb futamidejű konstrukcióval is lehetőséget biztosít ügyfeleinek raktárterületek bérlésére.

Hazánkban a fent említett rövid távú bérleti futamidővel akár azonnal is bérelhető közel 4700 m2 raktárterület a fővárostól alig 20 km-re található CTPark Budapest West, biatorbágyi ipari parkban. "Ez a lehetőség elsősorban az FMCG szektornak kedvez, hiszen a hirtelen jelentkezett felvásárlási hullám gyors reagálásra készteti a kereskedelmi vállalatokat. Célunk, hogy ezzel a konstrukcióval segítsük az ellátási lánc zökkentőmentes működését az elkövetkezendő nehéz időszakban” – tette hozzá Huszlicska Dávid és Pozderka István a CTP Hungary Senior Üzletfejlesztői.

Partnereink