A Futureal vásárolta meg a Sziget Center bevásárlóközpontot

Kereskedelmi 2014-05-15

Új fejezet kezdődött a tököli Sziget Center életében, amikor 2014 tavaszán Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztője, a Futureal tulajdonába került. A befektető komoly fejlesztéseket tervez a kiváló üzleti potenciállal rendelkező kiskereskedelmi központ lehetőségeinek kiaknázása érdekében.

„Az elmúlt években Partnerségi Programunk keretében több tucat izgalmas fejlesztési lehetőséget találtunk itthon és a szomszédos országokban. Mostani befektetésünk, a Sziget Center esetén egy másfajta stratégiát követtünk, hiszen itt már egy felépült és működő ingatlanról van szó. Az átvilágítás során olyan üzleti potenciált találtunk ebben a jelenleg kissé elhanyagolt projektben, mely csapatunk szakmai tapasztalatával kombinálva gyors és jelentős sikert ígér.” – mondta el Futó Gábor a Futureal alapító- társtulajdonosa.

A Sziget Center a tököli repülőtér szomszédságában található, kiváló infrastrukturális adottságú övezetben. A 23,700 m2 bérbe adható területtel rendelkező bevásárlóközpont a Csepel-sziget egyik legnagyobb regionális kiskereskedelmi központja, melynek elsődleges vonzáskörzetébe Budapest dél-nyugati kerületei mellett olyan, a közelmúltban komoly demográfiai fejlődésen átment települések tartoznak, mint: Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek és Tököl.

„Az elmúlt években zajló kiköltözési hullám eredményeként szinte teljesen megfiatalodott a Csepel-sziget agglomerációs településeinek lakossága. A jó ár-érték arányú újépítésű lakóingatlanok vonzották a fiatal családosokat, akik számára fontos, hogy elérhető távolságon belül találjanak széles boltkínálattal rendelkező bevásárlóközpontot. A Sziget Center ideális méretének és elhelyezkedésének köszönhetően optimális alternatíva lesz e vásárlóközönség számára.” – mondta Tatár Tibor, a Futureal kereskedelmi projektekért felelős vezérigazgatója.  

A főbb bérlők között említhető a több mint 10,000 m2-es Tesco, ezen kívül Deichmann, KIK, DM, Bárdi Autó, melyek mellett divatáru üzletek, számos szolgáltató és diszkont benzinkút található a Sziget Centerben.

Partnereink