Az Év Facility Management Cége a STRABAG PFS

Iroda 2019-02-26

A kilencedik alkalommal megrendezett Az Év Irodája verseny díjátadó gáláján, a Real Estate Awards Gálán díjazta a szakma a hazai ingatlanpiacon működő vállalatokat, szereplőket. A Pesti Vigadóban Az Év Facility Management Cége elismerést a STRABAG Property and Facility Services Zrt. érdemelte ki, amelynek piacvezető szerepét a több mint 4 millió négyzetméternyi területen ellátott tevékenysége igazolja.

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. a magyar létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjeként az elmúlt tizenhárom évben forgalmát megnégyszerezte, miközben teljes körű üzemeltetési szolgáltatásai magas minőségét a több mint 4 millió négyzetméteren ellátott tevékenysége igazolja.

Ügyfelei közé tartoznak a nagyobb ingatlanportfólióval rendelkező cégek, ingatlanfejlesztők, intézményi befektetők, ingatlanalapok, amelyek számára teljes körű, integrált ingatlanüzemeltetési (FM) és ingatlankezelési (AM+PM) szolgáltatásokat kínál.

2018-ban tovább folytatódott a sikertörténet, hiszen a vállalat az üzemeltetési piac valamennyi szegmensében bővítette tevékenységét közbeszerzésekben és zártkörű meghívásos tendereken a kereskedelmi és ipari ingatlanok területén egyaránt. Tavaly közel 10%-os organikus növekedést sikerült elérnie, a portfólióját 15 új ügyféllel, üzemeltetett területét pedig 650.000 négyzetméterrel növelte.

Többek között a Wing fejlesztésében megépült, Az Év Ingatlanfejlesztése címet elnyerő Telekom székház műszaki üzemeltetését is végzi. Az irodakomplexum az elmúlt évek egyik legjelentősebb kereskedelmiingatlan-beruházása Magyarországon.

Partnereink