Herman Miller asztalkát nyerhetsz, miközben megismered a Well Living Office koncepciót

Iroda 2019-06-17

Az Europa Design  „WELL Living Office” eseménysorozatán bemutatkozik a Herman Miller prémium kategóriás bútorcsaládja, a Naughtone.  

Nyári Well Living Office roadshow-t szervez az Európa Design, NAUGHTONE ROADSHOW - SUMMER IN THE OFFICE néven.

A négy időpontban is megrendezésre kerülő eseményre elsősorban CEO-kat és HR vezetőket várnak, akik számára egy hűsítő limonádé társaságában bemutatják a Herman Miller prémium kategóriás bútorcsaládját, a Naughtone-t.

A rendezvény apropója, hogy a Herman Miller nemrég megvásárolta az időtlen formavilágú kortárs design darabokkal felbukkanó Naughtone bútorgyártót. A bájos külsejű asztalok és ülőbútorok kitűnően kiegészítik a világ második legnagyobb gyártójának termékvonalát, egy kis otthonosságot csempészve a főleg irodai és közületi vonaláról világhírű portfólióba. 

A 2005-ben alapított Naugthone filozófiája belesimul a természetközeli gondolkodást előtérbe állító Herman Miller vonalba. Az ökológikus szemléletmód része a magas minőségi színvonalat képviselő anyagok használata és a környezetbarát gyártás. A kényelmes darabokból álló kollekció barátságos megjelenése humánus jelleget kölcsönöz még a hivatalos tereknek is, miközben az organikus, klasszikus vonalak természetes eleganciát sugároznak. 

Az előadók között Papi Viselova (Herman Miller, Naughtone - European Sales Graduate), Hortobágyi Ágoston (DO-Q-MENT Kft. - ügyvezető igazgató) és Feuertag Ottó (Europa Design - alapító tulajdonos) szerepelnek.

Időpontok:
Június 20.
Július 04.
Július 18.
Augusztus 01.

A részvétel díjmentes, de előzetes REGISZTRÁCIÓHOZ kötött
 

 

 

 

Partnereink