Új vezető a Colliers Occupier Services üzletágának élén

Iroda 2020-09-02

A Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be Ecsődi Miklós 2020 szeptembertől történő kinevezését a cég Occupier Services üzletágának igazgatói pozíciójára.

Miklós a Colliers-nél töltött 9 év alatt jelentős irodapiaci tapasztalatra tett szert – több mint 130 millió euró értékű, összesen mintegy 150 000 négyzetméternyi iroda bérleti tranzakciót bonyolított, emellett aktívan részt vett a munkatér tanácsadás és változás menedzsment szolgáltatások integrálásában az Occupier Services divízió fejlesztése során. Miklós egyetemi tanulmányait a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, műszaki menedzser szakon végezte.

“Várakozással tekintek az előttünk álló, izgalmasnak ígérkező időszakra, hiszen a bérlők most olyan kihívásokkal szembesülnek, amelyekre korábban még nem volt példa. Eddig is tapasztalhattuk a piacon, hogy az irodaterek funkciója és a mindennapi munkavégzés módja változik, a jelenlegi események ezeket a trendeket azonban még inkább felgyorsítják. Hiszem, hogy a csapatunk felkészülten áll ügyfeleink rendelkezésére ebben az új piaci környezetben, és a továbbiakban is kiemelkedő szolgáltatásokkal tudjuk őket segíteni céljaik elérésében.” – mondta Ecsődi Miklós.

“Miklós az elmúlt években sikeresen menedzselt számos összetett tranzakciót nemzetközi ügyfeleknek, jó hírnévre tett szert a piacon. E kinevezés szakmai karrierjének természetes következő lépcsőfoka. Sok sikert kívánunk neki új pozíciójához!” – tette hozzá Tim Hulzebos, a Colliers International magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója.

Partnereink