Népszerű a bérlők körében a FERRUM Irodaház

Iroda 2019-12-16

A FITOUT cégcsoport szinte berobbant a magyar ingatlanpiacra, hiszen a hagyományos fit-out tevékenységeken túl a most átadott Balance Hall irodaház generálkivitelezését végezte, miközben saját beruházásban megvalósította a FERRUM Irodaházat. Sőt, TITANIUM néven újabb irodaházat is fejlesztenek a Váci úti irodafolyosó mentén.

A FITOUT cégcsoport az ingatlanpiacon az alaptevékenységének számító fit-out munkálatok (pl. Citibank, Samsung, SAP, LogMeIn, Bosch) mellett egyre nagyobb volumenű projektekben vesz részt. A teljes körű épületrekonstrukciók (City Gate, Balance Loft irodaházak) mellett mérföldkőnek számított a vállalat életében, amikor elnyerték a Balance Hall irodaház generálkivitelezését. Bár az építőipar a hatalmas keresletet nehezen tudja kielégíteni, a FITOUT cégcsoport határidőre és kiemelkedő minőségben építette meg az ingatlant, miközben a belső terekben jelentős nagyságrendű irodakialakítási munkát is elvégzett.

A Balance Hall projekttel párhuzamosan elkészült az első irodaház-fejlesztésük, az 5.000 négyzetméteres FERRUM Irodaház is a Váci úti irodafolyosó mentén a Lomb utcában, amelyet nemrég adtak át, és már csaknem teljesen megtelt. A kiváló építészeti koncepciót (Marián és Gereben Építésziroda) egy professzionális belsőépítészeti tervezés (FITOUT tervezői csapat, Pálffy András és Szarka Tímea) egészítette ki.

A korábbi Könnyűipari Alkatrészgyártó és Ellátó Vállalat üzemcsarnokának és kapcsolódó irodaterületeinek újraélesztésével egy új, karakteres épületblokkot is emeltek, amely mintegy abroncsként köti össze a felújított, szabadon álló épületeket. Az indusztriális adottságokat ötvözték a legmodernebb technológiai és kialakítási megoldásokkal, így egy teljesen unikális ingatlan jött létre a budapesti irodapiacon. A CO2 kibocsájtás-mentes FERRUM Irodaház  megszerezte a BREEAM IN USE EXCELLENT minősítést is, amely fenntartható módon a meglévő épületek felújításával  jött létre.

„A FERRUM Irodaház tökéletesen bemutatja a FITOUT cégcsoport mottóját:szeretnénk nyomot hagyni magunk után, így szemléletünket és képességeinket saját irodaház fejlesztéseinken keresztül is demonstrálni kívánjuk Szerencsére a bérlői visszajelzések pozitívak, amelyek azt emelik ki, hogy az ipari stílus magas nívójú megjelenése mellett az épület minden egyes részletén látszik az igényesség, az alaposság, a minőségre törekvés és az erős tulajdonosi szemlélet” – mondta Pálffy András társtulajdonos.

Az újonnan átadott irodaház a vállalat valamennyi tevékenységi körének méltó referenciája is, hiszen a FITOUT cégcsoport az új HQ-ját is itt alakította ki. Az emelet-ráépítésben található iroda alapkoncepciója, hogy egy álmennyezet-nélküli, indusztriális hangulatot teremtsenek, ahol a teljes magasságú homlokzati üvegfalak és a belső terek üveg határoló elemei teljes transzparenciát biztosítanak.

A vállalat a nagy volumenű projektek sikerei után újabb jelentős fejlesztést készít elő, hiszen tervek szerint 2020-2022 között építik meg a 10 ezer négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkező TITANIUM Irodaházat a Róbert Károly körúton közel a Váci úthoz és a metróhoz.

GALÉRIA KÉPEK

Partnereink