Nyílik az újabb Lindt Budapesten

Kereskedelmi 2020-05-22

A JLL közreműködésével a Lindt&Sprüngli az Arena Mallt választotta harmadik üzletének helyszínéül.

Az Allee Bevásárlóközpont és a Fashion Street után a svájci Lindt budapesti terjeszkedésének következő állomása a Pesten található Arena Mall bevásárlóközpont. A Budapesten már üzemelő két üzlet bevételei maximálisan beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, régiós szinten is kiemelkedő eredményeket produkálva, és alátámasztották a további terjeszkedési terveket. A legújabb üzlet, az Arena Mall földszintjén, az egyik központi aulában helyezkedik el, tökéletes láthatóságot biztosítva, illetve a közvetlen környezetben kialakított kiváló bérlői összetétel szintén jó vonzerővel szolgál az új bérlő számára.

Ugyan a korábban megszokott üzletméretnél kisebb területet, alig több mint 50 négyzetmétert foglal el a Lindt, ám kompakt megoldásokkal és a legújabb design elemekkel fűszerezve igazi különlegesség a belső kialakítása. Továbbá, ez az első Lindt üzlet a CEE régióban, melyet az új design mentén hoztak létre, valamint a kizárólag a márkaüzletek által forgalmazott teljes Lindt-portfólió választéka is elérhető, ezzel is növelve az ügyfelek vásárlási élményét.

Balogh Máté, a csokimárka magyarországi értékesítési igazgatójának elmondása szerint "hűséges vásárlókönzönségünk stabil alapot szolgáltatott a harmadik üzletünk megnyitásához, és jelen helyzetben is igyekszünk a lehető leggyorsabban reagálni a meglévő és leendő vásárlók igényeire. Reményeink szerint online szolgáltatásunk bevezetésével még szélesebb közönséget érhetünk el a magyar piacon is.”

Partnereink