Pálovics Károly a VGP magyarországi country managere

Kereskedelmi 2020-09-25

A VGP – a minőségi logisztikai és félipari ingatlanok Európa-szerte élen járó fejlesztője, üzemeltetője és tulajdonosa – örömmel üdvözli Pálovics Károlyt mint magyarországi country managert. 

Szeptember 1-jétől Károly magyarországi country managerként csatlakozott a VGP vezetőségéhez, és a magyarországi tevékenység bővítéséért és rövid távon a VGP országos jelenlétének erősítéséért felel. A VGP Hungary kereskedelmi igazgatójaként Balogh László ezentúl még jobban összpontosíthat a kereskedelmi tevékenységekre.

Károly 25 éves magyarországi építőipari és ingatlanfejlesztési tapasztalattal rendelkezik. Építőmérnökként dolgozott már építőipari nagyvállalatok vezetői pozícióiban, valamint mélyrehatóan ismeri Magyarország építőipari piacát.

A Kelet-Európáért felelős operatív igazgató, Matthias Sander elmondta: „nagyon örülünk, hogy Károly csatlakozik a VGP-hez. Széles körű műszaki szaktudásával és a magyar piac mélyreható ismeretével értékes tagja lesz magyarországi csapatunknak. Biztosak vagyunk benne, hogy Károly támogatásával és felügyelete alatt is folytathatjuk majd az eddigi sikeres növekedésünket.”

A VGP vállalatcsoport jelenleg tizenkét európai országban összesen 72 parkot üzemeltet. Magyarországon 4 VGP üzleti park működik: VGP Park Alsónémedi, VGP Park Győr, VGP Park Hatvan és VGP Park Kecskemét. A következő hónapokban pedig megkezdődnek az új VGP Park Kecskemét és a VGP Park Győr Béta építési munkálatai is.

Partnereink