John McKie a CA Immo új magyarországi ügyvezetője

Iroda 2021-04-08

John McKie 2021. június 1-jén csatlakozik a helyi csapathoz és tölti be a magyarországi ügyvezetői posztot. John felel a későbbiekben az ország üzleti tevékenységéért, ideértve a vagyonkezelést, a bérbeadást, a marketinget és a bérlői kapcsolattartást is.

Matthew Lunt, az AT & CEE vagyonkezelésért felelős vezetője elmondta: „Meggyőződésünk, hogy John képes lesz pozitívan hozzájárulni széleskörű ingatlanszakértelmével, különösen a budapesti piacunk változó igényeinek és körülményeinek fényében.”

John McKie hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a helyi CA Immo-hoz, és várom, hogy hozzájáruljak a vállalat folyamatos sikeréhez. Együtt fogunk dolgozni a budapesti portfólió pozícionálásán, hogy biztosítsuk hosszú távú versenyképességünket a jelenlegi dinamikus piaci környezetben.”

John McKie tapasztalt ingatlanszakértő, aki elsősorban nemzetközi ingatlancégeknél dolgozott, különös tekintettel a kiskereskedelmi szektorra; utoljára az INGKA Központnál (IKEA) foglalkozott egész Európát átívelő projektekkel. Budapestre először 2002-ben jött, azóta mindig szoros kapcsolatot ápol a várossal.

Partnereink